Zoeken
Beleef de Zomer met Boldwood Books NL
Hoewel het Nederlandse weer ons nog niet echt in zomerse sferen brengt, zorgt Boldwood Books dit weekend voor een stralende uitzondering

Beleef de Zomer met Boldwood Books NL

Gepubliceerd op 21 juni, 2024 om 10:00

Speciaal voor de zomer een fantastische zonnige aanbieding die je niet wilt missen. Dankzij deze aanbieding kun je, comfortabel vanaf je eigen bank, alvast genieten van een zomerse sfeer.

Dit weekend kun je twee heerlijke romans bemachtigen voor slechts €1.99 per stuk. Dompel jezelf onder in de warme, mediterrane setting van deze verhalen en laat je meevoeren naar zonnige oorden:

 **Een Italiaanse droom** - Laat je betoveren door de prachtige Italiaanse landschappen en romantische verhalen die je meenemen naar de zonovergoten stranden van Italië.

**Een Griekse zomer** - Geniet van de sfeervolle Griekse eilanden, met hun azuurblauwe zeeën en schilderachtige dorpjes. Dit boek is de perfecte ontsnapping naar een zomer vol liefde en avontuur.

Je kunt deze zomerse toppers dit weekend bestellen via o.a. Kobo.nl. Voor slechts €1.99 per boek. Met de zomerse verhalen van Boldwood Books waan je je in een zonnig paradijs, waar je ook bent. Ga naar Kobo.nl, bestel jouw exemplaren en begin met dromen van je eigen Italiaanse of Griekse zomer.

Auteurs
Auteur: Kate Frost

Kate Frost is de auteur van verschillende bestsellers over romantische vakanties. Ze woont in Bristol en is directeur van het Storytale festival, een boekenfestival voor kinderen en tieners dat ze in 2019 mede heeft opgericht.

Boeken
Kate Frost - Een Italiaanse droom
Kate Frost

Zal hun Italiaanse droom veranderen in een nachtmerrie of leiden tot nieuw gevonden geluk?

Kate Frost - Een Griekse zomer
Kate Frost

Ontsnap naar de prachtige Griekse eilanden met bestsellerauteur Kate Frost

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws