Zoeken
Kate Frost - Een Griekse zomer

Een Griekse zomer

Kate Frost

Ontsnap naar de prachtige Griekse eilanden met bestsellerauteur Kate Frost
Een Griekse zomer

Kate Frost

Ontsnap naar de prachtige Griekse eilanden met bestsellerauteur Kate Frost
Bestel nu
Omschrijving

Het zoeken naar liefde is slechts het begin...

Als Harlow Sands op een idyllisch Grieks eiland aankomt om mee te werken aan een film met een groot budget, zou dat eigenlijk de kans van haar leven moeten zijn. Maar haar onzekerheid over de richting van haar leven en de hoge verwachtingen van Maeve Fennimore-Bell, haar dominante moeder en Hollywood producent, dreigen haar zomer op het prachtige Skopelos te verpesten.

Locatiemanager Tyler Reed heeft zo zijn eigen demonen. Zijn leven en dat van Harlow zijn al meer dan tien jaar met elkaar verstrengeld en nu ze gedwongen worden om samen te werken, begint hun gecompliceerde verleden zich te ontrafelen.

Harlow wil wanhopig graag loskomen en haar eigen weg in de wereld vinden, maar dat is nog niet makkelijk met een gebroken familie, een lang verborgen geheim en de sterke behoefte om erbij te horen. Kan ze haar 'happy-ever-after' vinden tijdens deze hete Griekse zomer?

Fragment

Auteur: Kate Frost
Auteur

Kate Frost is de auteur van verschillende bestsellers over romantische vakanties. Ze woont in Bristol en is directeur van het Storytale festival, een boekenfestival voor kinderen en tieners dat ze in 2019 mede heeft opgericht.

Details
Digitale download: Een Griekse zomer - Kate Frost
ISBN: 9789044395099
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 08-05-2024
Prijs: € 4,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Verhalend thema: coming of age THEMA: Verhalend thema: liefde en relaties THEMA: Fictie: mashup THEMA: Familie en relaties: advies en kwesties THEMA: Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk THEMA: Hedendaagse romantiek THEMA: Romantiek: bevat geen expliciet materiaal THEMA: Moderne en hedendaagse fictie THEMA: Avonturenroman THEMA: Hedendaagse levensstijl fictie THEMA: Humoristische fictie THEMA: Griekenland
Actueel
Beleef de Zomer met Boldwood Books NL

Beleef de Zomer met Boldwood Books NL

Hoewel het Nederlandse weer ons nog niet echt in zomerse sferen brengt, zorgt Boldwood Books dit weekend voor een stralende uitzondering Lees meer »

Het is bol 10 daagse: Lees 'Moederdag' van TJ Emerson en 'Een Griekse zomer' van Kate Frost

Het is bol 10 daagse: Lees 'Moederdag' van TJ Emerson en 'Een Griekse zomer' van Kate Frost

Het is weer zover, de bol 10-daagse is actief en je kan nu Moederdag van TJ Emerson en Een Griekse zomer van Kate Frost lezen voor slechts €3.99 (van €7.99) Lees meer »

Lees nu: 'Een Griekse zomer' van Kate Frost

Lees nu: 'Een Griekse zomer' van Kate Frost

Ontsnap naar de prachtige Griekse eilanden met bestsellerauteur Kate Frost Lees meer »

Meer boeken
Siobhan Daiko - Het meisje uit Portofino
Siobhan Daiko
TJ Emerson - Moederdag
TJ Emerson
Jina Bacarr - Het meisje in Parijs
Jina Bacarr
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws